Af | 25. januar 2013

Oplæg og interview om anmelderi – Dansk Forfatterforening

LitteraturNu deltog i to arrangementer om anmelderi i 2012. Nu kan indslagene høres på Den2Radio. 

Jeg har som chefredaktør her på LitteraturNu deltaget i to arrangementer om anmeldelsen og anmelderi 2012, som nu er at høre på Den2Radio. I marts holdt jeg et oplæg om LitteraturNu og den netbaserede anmeldelse i Forfatterforeningen, i forbindelse med arrangementer “Den skønlitterære anmeldelse – før, nu og i fremtiden.

Mit oplæg kan høres her

De andre oplæg kan høres her 

I november interviewede jeg anmelder på Information Anne Middelboe Christensen til Forfatterforeningens Den Røde Sofa, hvis bog om anmelderi BEGEJSTRING OG BRUTALITET jeg selv har anmeldt. Det blev en samtale både om bogen og om anmelderi generelt. 

Interviewet kan høres her

Nyeste anmeldelser i kategorierne Litteratur,

Læs også